VAAKGESTELDE VRAGEN

De beste manier om je Hapkin te bewaren is rechtopstaand in een koele droge plaats buiten het bereik van direct zonlicht en warmte. Zo zorg je ervoor dat de gistcellen van de hergisting op fles netjes op de bodem van de fles blijven. Bij het uitschenken laat je het beste 1 centimeter bier in de fles achter zodat het bier helder blijft en zijn optimale subtiele bitterheid behoudt. Als je onmiddellijk van onze Hapkin wil genieten dan moet je deze koelen tot 5°C.
Bier bevat gluten, dat afkomstig is uit het graan waarmee het wordt gebrouwen. Slechts een fractie van het gluten in het graan komt in het bier terecht en de exacte hoeveelheid is afhankelijk van het gebruikte soort graan. Hapkin wordt gebrouwen met gerst en bevat slechts sporen van gluten. Ook het brouwproces is van invloed op de hoeveelheid gluten. Over het algemeen geldt: hoe helderder en blonder het bier, hoe minder gluten erin zit. Sommige mensen zijn allergisch voor gluten en moeten een glutenarm of glutenvrij dieet volgen. Of mensen op zo'n dieet bier kunnen drinken, is afhankelijk van hoe erg de allergie is en het soort bier.
Jammer genoeg verdelen we geen glazen van Hapkin buiten het HORECA kanaal. Wel zijn er regelmatig promoties in horeca en supermarkten, bijvoorbeeld bij aankoop van 2 glazen Hapkin (horeca) of 1 clip van 4 flesjes (supermarkt), krijg je een gratis glas. Let ook eens op onze acties met de Discovery packs, een mooie geschenkverpakking van 4 flesjes en een glas tegen een mooie actieprijs.
Gezien het zeer hoge aantal aanvragen en gezien de grote complexiteit in de brouwerij, is het voor ons niet mogelijk om brouwerijbezoeken te organiseren.
Hapkin bevat enkel natuurlijke ingrediënten als water, gerstemout, glucosestroop, suiker, hop, hop extract en gist.
Met persoonsgegevens gaan wij zorgvuldig om zoals beschreven wordt binnen de grenzen van de vigerende privacywetgeving. Meer informatie daarover vind je terug in onze disclaimer.
Dagelijks komen er vele aanvragen voor gadgets, Hapkin hakbijlen en andere materialen van Hapkin-fans uit het hele land. Het is voor ons onmogelijk om op al deze vragen in te gaan, daarom kunnen we jammer genoeg geen materialen meer versturen.
Hapkin wordt met de grootste zorg gebrouwen. Alle informatie over de ingrediënten en voedingswaarden van onze bieren kan je terugvinden in het product overzicht op deze website.
Voor sponsoraanvragen kan je ons een mail sturen. Wij zullen je dan rechtstreeks contacteren. Let wel de aanvraag moet minimaal 3 maanden op voorhand gebeuren.

Contact